MÄKLARCOMPAGNIET

Oberoende. Opartisk. Objektiv.

Vår Historia

Mäklarcompagniet är nu inne på sitt fjärde verksamhetsår. Tiden flyger fram!

09 DEC 2014

Mäklarcompagniet <strong><em>bildas</em></strong>

Mäklarcompagniet Skåne AB bildas med målet att bli en etablerad och rekommenderad fastighetsmäklarbyrå.

17 MAR 2016

Helena Mårtensson <strong><em>ansluter som ny mäklare</em></strong>

Vi har glädjen att meddela att fastighetsmäklare Helena Mårtensson, numera Helena Pradon ansluter till företaget. Helena är registrerad fastighetsmäklare, medlem i Mäklarsamfundet samt innehar en fil. kandidat i Fastighetsvetenskap.

31 DEC 2017

Mäklarcompagniets försäljning <strong><em>stiger 1.100%</em></strong>

Mäklarcompagniets tredje verksamhetsårs försäljning stiger kraftigt vilket visar att affärsmodellen håller. Många nya uppdrag tillkommer genom mun till mun-metoden.

Vår <strong><em>Affärsidé</em></strong>

“En bostadsaffär sker mellan människor och inte så sällan med hjärtat. Vi på Mäklarcompagniet ska genom engagemang, omtanke, affärsmässighet och fingertoppskänsla om både säljare & köpare vara den oberoende, opartiska och objektiva länken. Detta skapar de rätta förutsättningarna för en lyckad affär.”

Vår <strong><em>Vision</em></strong>

“Våra mäklare ska i allt göra sitt bästa så att de naturligt får rekommendationer från kunder och dessa leder vidare till nya möten, likt ringar på vattnet. Vi vill vara det mäklarföretag kunder vänder sig till för att diskutera sitt boende även om man inte står i startgropen att sälja. Någon att bolla tankar och idéer med före, under och efter.”

Våra <strong><em>Värderingar</em></strong>

“Vi ställer höga krav på oss själva och det är en självklarhet att även våra kunder gör så. Varje bostad, varje kund är unik och det finns inga genvägar till ett väl utfört uppdrag. Vi är i allt omtänksamma, ödmjuka, engagerade och affärsmässiga för bakom oss finns en kund som vi representerar.”

Våra <strong><em>Fantastiska</em></strong> Mäklare

Våra fastighetsmäklares bakgrund framgår nedan.

Annette Rydberg

Annette Rydberg

Innan jag sadlade om till fastighetsmäklare arbetade jag i 17 år med försäkringar på Trygg Hansa. Vid tiden för vår dotters födelse bestämde jag mig för att göra något annat med mitt yrkesliv. Jag hade en underbar tid med vår dotter och samtidigt läste jag in en kandidatexamen i Fastighetsvetenskap.

Intresset för hus, hem och människor har alltid funnits. Kanske beror det på att jag flyttat 19 gånger på 38 år! Då måste man lära sig knyta nya kontakter och ibland kunna fixa i den nya bostaden. Jag har haft förmånen att få renovera två hus och en stor våning – jobbigt, otroligt lärorikt och kul.

Mina rötter finns i den österlenska myllan, där jag bodde under mina tidiga år. Då knatade jag runt i mina morföräldrars trädgård mitt emot Andrarums kyrka. På somrarna badade vi i det knälånga vattnet vid Haväng, plockade körsbär bakom Christinehofs slott och på vintern åkte vi kälke nerför kyrkbacken. Numera bor jag inte långt därifrån i ett hus renoverat med utgång i dess ålder för både umgänge och vila.

-> Examensbevis Annette Rydberg

-> CV Annette Rydberg

Medlemskap i föreningar:

Helena Pradon

Helena Pradon

Djur och natur har alltid upptagit en stor del av mitt liv. Innan jag valde att förverkliga min stora dröm att utbilda mig till fastighetsmäklare drev jag egen kommersiell verksamhet med huvudsaklig inriktning på uppfödning och försäljning av häst och hund.

Intresse för hus och mäklaryrket började redan i tidig ålder då jag som barn tillbringade många timmar hos fastighetsmäklarna i byn, där jag satt och letade gård åt mina föräldrar. Största delen av mitt liv har jag bott i Hörby men jag har även bott några år runtomkring Tollarp och Borrby.

Idrott och föreningsliv har präglat mitt liv ända sedan barnsben. Jag har mångårig erfarenhet av bland annat ridsport, hundsport och kampsport. På vår gård idag bor ett antal hästar, hundar och andra djur. Förutom djuren är min stora passion här i livet husrenovering och hantverk. Vi flyttade till vår gård för några år sedan och den håller sakta på att ta den form vi vill efter att med varsam hand hjälp den på traven.

-> Examensbevis Helena Pradon

Medlemskap i föreningar:

{

Omdöme om Helena Pradon (f.d. Mårtensson):

“Väldigt positiv upplevelse. Personlig, seriös och trevlig. Bilder och presentation var otroligt bra, visade verkligheten utan konstiga vidvinklar som förvränger. Återvänder gärna som kund och har rekommenderat flera vänner att använda henne.”

Säljare (2016)

43 år, Eslöv

{

Vad Vi Tror På!

<strong><em>Trygghet & Omtanke</em></strong>

Vi har fokus på människorna i fastighetsaffären, inte på antal sålda ”objekt”. Känslan i magen skall vara bra när Du genomför en av de större, för att inte säga den kanske allra största affären i livet. Varje person och varje bostad är unik och det finns inga givna eller färdiga mallar. Vi vill kunna möta Dig var i livet Du än befinner Dig och anpassa oss efter det. Genom tydlighet i vår kommunikation, opartisk rådgivning, kunskap om fastigheter i teori och praktik samt omsorg om människorna är vår ambition att Du som kund skall känna Dig delaktig och trygg genom hela fastighetsaffären. Hoppas vi får Ditt förtroende och ett tillfälle att visa Dig detta!

<strong><em>Personligt & Genuint</em></strong>

Med stor passion för hus och hem, vinklar och vrår erbjuder vi en lite mer personlig mäklartjänst som vi anpassar efter Dina behov och önskemål. Som en liten fristående fastighetsmäklare har vi frihet att skapa unika lösningar och valet att lägga både tid och energi på varje enskild del i försäljningsprocessen. Att välja mäklare är inte alltid lätt och tjänsten kan många gånger upplevas abstrakt. Oftast är det dock personkemin mellan en säljare och mäklaren som slutligen avgör valet. Vill Du ge oss förtroendet och välja en mäklartjänst som är personlig, genuin och anpassningsbar är Du välkommen in till oss på MäklarCompagniet!

<strong><em>Engagemang & Passion</em></strong>

Självklart älskar alla vackra miljöer! För oss som mäklare handlar det om att kunna förmedla detta även om Ditt hem inte genomgått en fullständig ”makeover”. Det viktiga är att kunna lyfta fram egenskaperna i varje enskilt unikt hem och medvetandegöra specifika detaljer för Dina spekulanter. Det kan inte med säkerhet sägas att värdet på ett hem påverkas av om det renoverats med känsla för den tidsepok hemmet tillhör. För oss ligger byggnadsvård nära hjärtat och det är stimulerande att både kunna förmedla hem som varsamt renoverats med tiden i tanken och att kunna erbjuda detta tankesätt för Dig som köpare eller säljare.

Vill Du Bli En i <em><strong>Vårt Team?</strong></em>

Sänd oss ett mail till info@maklarcompagniet.se eller ring 0702-16 24 39 så bokar vi ett möte.

Välkommen!

Annette Rydberg

Reg. fastighetsmäklare, fil. kand. Fastighetsvetenskap

VD & grundare av Mäklarcompagniet

0702-16 24 39

annette.rydberg@maklarcompagniet.se

Helena Pradon

Reg. fastighetsmäklare, fil. kand. Fastighetsvetenskap

0733-161635

helena.pradon@maklarcompagniet.se

Vill Du Bli En i Vårt Team?

Intresserad av att arbeta med oss på Mäklarcompagniet? Oavsett om Du är nyutexaminerad eller redan etablerad fastighetsmäklare är Du välkommen.

Sänd oss Din ansökan via mail eller ring oss om Du har några frågor.

Välkommen att kontakta Annette Rydberg på telefon 0702-16 24 39 eller via e-post annette.rydberg@maklarcompagniet.se.

Vilka <strong><em>Kvalifikationer</em></strong> Söker Vi?

Teoretisk utbildning och praktisk erfarenhet är kompetenser Vi eftersöker hos Dig som fastighetsmäklare.

En gedigen utbildning är en bra grund för fastighetsmäklaryrket!

Vi ser gärna att Du har en filosofie kandidatexamen i huvudämnet Fastighetsvetenskap eller åtminstone minst den formella utbildning som är lagstadgad för att bli en registrerad fastighetsmäklare. Läs mer om detta hos FMI, → här.

Flerårig erfarenhet från försäljning och förmedling av bostäder är meriterande!

Det är Din samlade erfarenhet av livet som kommer att bidra till om Du lyckas som fastighetsmäklare. Vi är inte stöpta i en och samma form så berätta vad Du har med Dig i Ditt bagage av erfarenheter. Kanske är det just rätt mix för oss!

En god fingertoppskänsla är en unik egenskap!

Första intrycket är viktigt och avgörande i alla situationer, överallt. Att förstå sin egen påverkan på andra människor och att vara lyhörd är därför goda egenskaper som uppskattas. En annan god egenskap är förmågan att sätta sig in i en annan människas situation.

Att vara självständig är en styrka!

Som fastighetsmäklare arbetar Du självständigt. Detta ställer krav på Dig såsom förmåga till ordning och reda, struktur men även flexibilitet, noggrannhet och initiativförmåga. På Mäklarcompagniet är det Du som bestämmer Dina arbetstider.

Vi stödjer dessa organisationer

Mäklarcompagniets ägare stödjer helhjärtat nedan humanitära och ideella hjälporganisationer med ekonomiska bidrag.

Klicka på loggan för att veta mer om organisationen.