MÄKLARCOMPAGNIET

Oberoende. Opartisk. Objektiv.

Ring Oss

Annette Rydberg

0702-16 24 39

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Helena Pradon

0733-16 16 35

Maila Oss

Annette Rydberg

mailto

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Helena Pradon

helena.pradon@maklarcompagniet.se

Vår Adress

Mäklarcompagniet Skåne AB

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Heingebergsvägen 552-21

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

275 68 VOLLSJÖ

Kontakta Oss, Vi Älskar Att Träffa Nya Människor

Mäklarcompagniet är den nya moderna fastighetsförmedlaren. Vi väntar med stor spänning på fler nya kunder och härliga bostadsaffärer. Om Du är nyfiken på hur Vi kan hjälpa Dig, kontakta Oss!

Bästa mäklarhälsningar!

Annette Rydberg

Helena Pradon

Kontakta Oss Online

Annette Rydberg

Annette Rydberg

Reg. fastighetsmäklare

“Annettes engagemang i sitt uppdrag som vår mäklare, var helt fantastiskt från början till slut. Hennes personliga intresse kompletterat med hennes professionalism gav oss trygghet i hela processen från början till slut. Och utöver detta märktes det att hon älskar sitt jobb, lätt till skrattet, öga för detaljer i rum och bild, empatiska förmåga – och affärsmässighet! Stort tack Annette för att du tog hand om och värnade om vår vackra gård.”

Säljare

72 år, Löderup

Helena Pradon

Helena Pradon

fd. Reg. fastighetsmäklare numera föräldraledig

“Väldigt positiv upplevelse. Personlig seriös och trevlig. Bilder och presentation var otroligt bra, visade verkligheten utan konstiga vidvinklar som förvränger. Återvänder gärna som kund och har rekommenderat flera vänner att använda henne.”

Säljare

45 år, Eslöv

“Jag har träffat Annette & Helena på Mäklarcompagniet både som säljare och köpare. De har på allra bästa sätt tagit hand om mina ärenden och bemött mig med ödmjukhet, respekt och professionalitet. Jag kan bara å det varmaste rekommendera Mäklarcompagniet.”

Köpare & Säljare

54 år, Hörby