0702-16 24 39 info@maklarcompagniet.se

MÄKLARCOMPAGNIET

Oberoende. Opartisk. Objektiv.

VÅRA TJÄNSTER

FASTIGHETSFÖRMEDLING

Vi förmedlar hus, gårdar, bostadsrätter, fritidshus samt tomter. Då vi fått förtroendet att sälja en bostad via ett s.k. uppdragsavtal, marknadsför vi bostaden för att finna en köpare och sammanföra denna med säljaren så att ett bindande avtal kan komma till stånd.

Marknadsföring sker normalt på vår hemsida, i vårt skyltfönster, på Hemnet och Blocket Bostad. Vi lägger stor vikt vid presentationen av Din bostad, både i objektsbeskrivningen och på vår hemsida. Att titta och fundera kring en ny bostad ska få ta tid. Därför tror vi på enskilda, välplanerade visningar för att ge köparen mer av Din bostad.

Under resans gång lyssnar vi på både säljare och köpare för att kunna finnas där med råd och upplysningar som är av vikt i Ert livs affär. När vi hittat en köpare säkerställer vi att båda parter är införstådda med allt det ”finstilta” och att det ”finstilta” speglar den gemensamma partsviljan innan kontraktet undertecknas.

SÖKUPPDRAG/HITTA BOSTAD

Om Du letar bostad i Ystad med omnejd kan vi hjälpa Dig! Vi kan för Din räkning gå på visningar och sammanställa de olika bostäderna och lämna ett antal förslag till Dig. Vi bokar in visning för Dig på samtliga föreslagna objekt och försöker hitta en dag som passar både Dig och säljarna.

På så sätt har vi gjort en första gallring utifrån Dina önskemål om bostad och Du behöver bara komma och titta. Perfekt för Dig som letar boende permanent eller till fritidsändamål och som kanske bor långväga ifrån.

Ibland kan det även vara så att någon börjat fundera på att sälja sin bostad, men ännu inte tagit steget. När vi får ett sökuppdrag annonserar vi Dina önskemål om bostad på vår hemsida och i vårt skyltfönster. På så sätt kan en bostad som matchar Dina önskemål faktiskt komma ut på marknaden och kanske bli just Din.

VÄRDERING

Det finns olika tillfällen då en värdering av bostaden kan vara aktuell. Det kan exempelvis vara då Du funderar på att byta bostad och skall sälja den nuvarande eller om Du skall skriva om lånen på bostaden. Det kan även vara så att Du inte tänker sälja just nu men har börjat fundera i de banorna. Då kan det ändå vara aktuell med en värdering.

Vi kommer gärna hem till Dig och tittar på Din bostad. Vi kan ge Dig tips och råd om förändringar som kan underlätta en kommande försäljning och ibland även öka värdet. Behöver Du renovera eller ändra något innan det är dags med försäljning så finns det då tid för detta. Eller så är de förändringar Du gått och funderat på inte alls nödvändiga.

Under tiden förbereder vi en försäljning av Din bostad. När Du är redo att sälja ligger vi steget före i säljprocessen och kan marknadsföra Din bostad omgående.

VÅRA HUVUDSAKLIGA FÖRSÄLJNINGSKANALER:

Hemnet

Hemnet är Sveriges överlägset största bostadssajt med 2 miljoner unika besökare varje vecka via mobilen, plattan eller datorn. Med en annons på Hemnet nås fler potentiella köpare än någon annanstans. Över 220.000 bostadsaffärer görs på Hemnet varje år.

Blocket Bostad

Blocket Bostad är en bred marknadsplats för alla typer av bostäder med ca 800.000 unika besökare i veckan. Blocket Bostads mål är att bli Sveriges största marknadsplats för bostäder oavsett kategori och Mäklarcompagniets annonser syns även här.

HittaHem

HittaHem.se är en digital bostadstjänst för köpare och säljare av bostäder. På hittahem.se hämtas och sammanställs alla de objekt en fastighetsmäklare har till salu på sina hemsidor med uppgifter om objekt, pris, fakta samt positionering och vi finns givetvis med här.

Booli

Booli.se är en digital söktjänst för bostäder med över 300.000 unika besökare i veckan. På booli.se finns alla bostäder samlade under ett och samma tak. Tjänsten är oberoende och jobbar med registrerade och auktoriserade fastighetsmäklare i hela Sverige.

 VI FINNS ÄVEN PÅ:

Facebook

Facebook är världens största social nätverk med mer än 1,5 miljarder aktva användare. Genom att Mäklarcompagniet har en egen profilsida kan vi nå potentiella kunder även med denna marknadsföring.Klicka på ikonen ovan så kommer Du till vår sida!

Instagram

Instagram är även detta ett socialt nätverk som tillåter användaren att ta bilder och dela med sig av bilden till olika social medier. Mäklarcompagniet har en egen sida där vi marknadsför Din bostad. Klicka på ikonen ovan så kommer Du till vår sida!

Via HittaHem.se visas även våra annonser på nedan tidningars webbsidor: