0702-16 24 39 info@maklarcompagniet.se

MÄKLARCOMPAGNIET

Oberoende. Opartisk. Objektiv.

Annette Rydberg

Reg. fastighetsmäklare / fil.kand. Fastighetsvetenskap / vd Mäklarcompagniet

Innan jag sadlade om till fastighetsmäklare arbetade jag i 17 år med försäkringar på Trygg Hansa. Vid tiden för vår dotters födelse bestämde jag mig för att göra något annat med mitt yrkesliv. Jag hade en underbar tid med vår dotter (det gäller ju att passa på…) och samtidigt läste jag in en kandidatexamen i Fastighetsvetenskap.

Intresset för hus, hem och människor har alltid funnits. Kanske beror det på att jag flyttat 19 gånger på 38 år! Då måste man lära sig knyta nya kontakter och ibland kunna fixa i den nya bostaden. Jag har haft förmånen att få renovera två hus och en stor våning – jobbigt, otroligt lärorikt och kul.

Mina rötter finns i den österlenska myllan, där jag bodde under mina tidiga år. Då knatade jag runt i mina morföräldrars trädgård mitt emot Andrarums kyrka. På somrarna badade vi i det knälånga vattnet vid Haväng, plockade körsbär bakom Christinehofs slott och på vintern åkte vi kälke nerför kyrkbacken. Numera bor jag inte långt därifrån, i ett hus renoverat med utgång i dess ålder, i en stil för både umgänge och vila.

 

Medlemskap i föreningar


CV Annette Rydberg

Examensbevis Annette Rydberg

Helena Mårtensson

Reg. fastighetsmäklare / fil. kand. Fastighetsvetenskap

Djur och natur har alltid tagit en stor del av mitt liv. Innan jag valde att förverkliga min dröm att utbilda mig till fastighetsmäklare, drev jag egen verksamhet med inriktning på häst och hund.

Intresse för hus och mäklaryrket började redan i tidig ålder då jag som barn tillbringade många timmar hos fastighetsmäklarna i byn, där jag satt och letade gård åt mina föräldrar. Största delen av mitt liv har jag bott i Hörby men jag har även bott några år i Tollarp och Borrby.

Idrott och föreningsliv har präglat mitt liv ända sedan barnsben. Jag har mångårig erfarenhet av bl.a. ridsport, hundsport och kampsport. På vår gård idag bor ett antal hästar, hundar och andra djur. Förutom djuren är min stora passion här i livet husrenovering och hantverk. Vi flyttade till vår gård för några år sedan och den håller sakta  på att ta den form vi vill.

 

Medlemskap i föreningar 


 → Examensbevis Helena Mårtensson

 

Trygghet & Omtanke

Vi har fokus på människorna i fastighetsaffären, inte på antal sålda ”objekt”. Känslan i magen skall vara bra när Du genomför en av de större, för att inte säga den kanske allra största affären i livet. Varje person och varje bostad är unik och det finns inga givna eller färdiga mallar. Vi vill kunna möta Dig var i livet Du än befinner Dig och anpassa oss efter det. Genom tydlighet i vår kommunikation, opartisk rådgivning, kunskap om fastigheter i teori och praktik samt omsorg om människorna är vår ambition att Du som kund skall känna Dig delaktig och trygg genom hela fastighetsaffären. Hoppas vi får Ditt förtroende och ett tillfälle att visa Dig detta!

Personligt & Genuint

Med stor passion för hus och hem, vinklar och vrår erbjuder vi en lite mer personlig mäklartjänst som vi anpassar efter Dina behov och önskemål. Som en liten fristående fastighetsmäklare har vi frihet att skapa unika lösningar och valet att lägga både tid och energi på varje enskild del i försäljningsprocessen. Att välja mäklare är inte alltid lätt och tjänsten kan många gånger upplevas abstrakt. Oftast är det dock personkemin mellan en säljare och mäklaren som slutligen avgör valet. Vill Du ge oss förtroendet och välja en mäklartjänst som är personlig, genuin och anpassningsbar är Du välkommen in till oss på MäklarCompagniet!

Engagemang & Passion

Självklart älskar alla vackra miljöer! För oss som mäklare handlar det om att kunna förmedla detta även om Ditt hem inte genomgått en fullständig ”makeover”. Det viktiga är att kunna lyfta fram egenskaperna i varje enskilt unikt hem och medvetandegöra specifika detaljer för Dina spekulanter. Det kan inte med säkerhet sägas att värdet på ett hem påverkas av om det renoverats med känsla för den tidsepok hemmet tillhör. För oss ligger byggnadsvård nära hjärtat och det är stimulerande att både kunna förmedla hem som varsamt renoverats med tiden i tanken och att kunna erbjuda detta tankesätt för Dig som köpare eller säljare.

”Väldigt lyhörd på både mig som säljare och på köparen. Mäklaren var snabb och lätt att få kontakt med. En pålitlig mäklare, man känner sig trygg. Kan varmt rekommenderas!”

Säljare

34 år, Ystad

”Mäklaren var professionell och personlig. Om vi i framtiden behöver göra fastighetsaffärer så skulle vi gärna anlita Dig som mäklare.”

Köpare

59 år, Linköping

”Då jag bor i Stockholm var det svårt för mig att närvara vid alla viktiga tillfällen. Annette ställde alltid upp till 100%. Hon är fixarens mästare, fixar allt… Kände mig mycket trygg med Mäklarcompagniet. Bästa mäklaren jag träffat.”

Säljare

57 år, Stockholm

”Mäklaren lämnade saklig information, var tillgänglig för frågor och kändes som hon var närvarande.”

Köpare

41år, Ystad

”Ett proffsigt arbete förmedlat med värme och personlighet. Tydligt att det var viktigt att det blev bra för alla inblandade.”

Säljare

45 år, Baskemölla

”Bra genomfört, engagerat, noga med delaktighet och information, flexibel.”

Säljare

59 år, Malmö

Annette Rydberg

Reg. fastighetsmäklare, fil. kand. Fastighetsvetenskap

VD & grundare av Mäklarcompagniet

0702-16 24 39

annette.rydberg@maklarcompagniet.se

 

Helena Mårtensson

Reg. fastighetsmäklare, fil. kand. Fastighetsvetenskap

 

0733-161635

helena.martensson@maklarcompagniet.se

 

Vill Du bli en i vårt team?

Intresserad av att arbeta med oss på Mäklarcompagniet? Oavsett om Du är nyutexaminerad eller redan etablerad fastighetsmäklare är Du välkommen. Sänd oss Din ansökan via mail eller ring oss om Du har några frågor.

Välkommen att kontakta Annette Rydberg på telefon 0702-16 24 39 eller via e-post annette.rydberg@maklarcompagniet.se.

l

Utbildning

Vi ser gärna att Du har en filosofie kandidatexamen i huvudämnet Fastighetsvetenskap eller åtminstone minst den formella utbildning som är lagstadgad för att bli en registrerad fastighetsmäklare. Läs mer om detta hos FMI, → här.

}

Erfarenhet

Det är Din samlade erfarenhet av livet som kommer att bidra till om Du lyckas som fastighetsmäklare. Vi är inte stöpta i en och samma form så berätta vad Du har med Dig i Ditt bagage av erfarenheter. Kanske är det just rätt mix för oss!

Fingertoppskänsla

Första intrycket är viktigt och avgörande i alla situationer, överallt. Att förstå sin egen påverkan på andra människor och att vara lyhörd är därför goda egenskaper som uppskattas. En annan god egenskap är förmågan att sätta sig in i en annan människas situation.

R

Självständighet

Som fastighetsmäklare arbetar Du självständigt. Detta ställer krav på Dig såsom förmåga till ordning och reda, struktur men även flexibilitet, noggrannhet och initiativförmåga. På Mäklarcompagniet är det Du som bestämmer Dina arbetstider.

Vill Du bli en i vårt team?

Sänd oss ett mail eller ring, så bokar vi ett möte. Välkommen!